Overbeharing

0Y2qn_Jyj_o

Harsen: dit is een tijdelijke vorm van ontharen. Zelfs voor een gevoelige huid is er azuleen (kamille) hars, deze is geschikt voor het ontharen in het gezicht en op het lichaam, ook voor mannen. Harsen gebeurt (afhankelijk van de haargroei) meestal elke 4 tot 8 weken.

Er zijn ook 2 manieren om de ongewenste haargroei aan te pakken waarbij de overbeharing aanzienlijk verminderd wordt op de lange termijn. Overbeharing is voor velen een probleem, ook mannen kunnen wij behandelen!

Wij bieden o.a. IPL  behandeling waarbij we met licht flitsen, dit licht wordt opgenomen door het pigment in de haren, vervolgens omgezet in warmte  en vervoerd naar de haarwortels. Hierbij worden de kiemcellen die zorgen voor nieuwe haren vernietigd. IPL is niet pijnlijk, er zijn  wel een aantal behandelingen nodig om haarreductie te krijgen en is zeer geschikt voor benen, bikinilijn, oksels of een mannenrug.Een voorwaarde voor succes is dat de haren donker zijn omdat  je op het pigment van de haar flitst.

Elektrisch ontharen is meer geschikt voor kleinere oppervlakten zoals bv een bovenlip, deze methode is geschikt voor alle kleuren haren, ook hierbij worden verschillenden methodes toegepast. Na een gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt samen met u een methode gekozen en kunnen we ook ongeveer de hoeveelheid behandelingen inschatten. Omdat we gecertificeerd zijn worden behandelingen in het gezicht veelal vergoed door de zorgverzekering.