Permanent Make-up

We leven in een tijd waarin de woorden haast, stress & emoties niet meer weg te denken zijn.

Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn en daarnaast willen we er ook nog eens tot in de puntjes verzorgd uit zien.

Al met al gaat hier veel tijd in zitten. Met permanent make-up wordt deze fase een stuk eenvoudiger gemaakt.

Wat is permanente make-up?

Permanent make-up is een revolutionaire methode waarbij hypoallergene minerale pigmenten door middel van een naald in de bovenste laag van de dermis wordt ingebracht.

Het volledig computergestuurde pigmentatie-apparaat werkt tot op fracties van millimeters nauwkeurig. Zo wordt er een prachtig eindresultaat gegarandeerd.

De naalden zijn voorzien van een membraam waardoor kruisbesmetting niet kan voorkomen. Bovendien wordt bij elke cliënt een nieuwe steriele naaldmodule gebruikt die na gebruik onmiddellijk wordt vernietigd.

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make up, en dat is niet verwonderlijk. Met permanente make up ziet u er altijd verzorgd uit. Ideaal bij het sporten, zwemmen, in de sauna en voor mensen met gevoelige ogen en mensen die slecht tegen cosmetica kunnen. Permanente make up bestaat al heel lang, maar de laatste jaren wint het sterk aan populariteit. Dat komt doordat er steeds meer kan en door de toenemende kwaliteit van apparatuur en pigmenten. Ook opleidingsniveau en ervaring zijn van grote invloed op de kwaliteit van het eindresultaat. Permanente make-up is een term die wordt gebruikt om het tatoeëren van kleurpigment in lichaamsgebieden te beschrijven zoals: wenkbrauwen,eyeliners en lipliners, maar ook medische pigmentaties als littekencamouflage en tepelhofreconstructies vallen hieronder.

Wij zijn door de GGD gecertificeerd en hebben het keurmerk "Veilig PMU" ontvangen. Kijk op www.veiligpmu.nl.

 

Alle behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling binnen 4 weken, verzorgingsgel en behandelprotocol.

 

U kunt bij ons ook terecht voor Fractional Needle behandelingen, een unieke methode om rimpels bij de bovenlip aanzienlijk te verzachten.

 

FRACTIONAL NEEDLE

HWgctEA8nsE