Stopdetijd.nu

Huidverjonging begint met een goede reiniging.

Met het Zeitgard  borstelapparaat wordt de huid grondig en toch zacht gereinigd, door de oscillerende werking met afgeronde haren en bijpassende reinigingsgel is dit voor iedere huid geschikt. Bovendien heeft de micro-silver dat in de haren geïmplanteerd is een zuiverende werking.

Het reinigingsritueel duurt 1 minuut en is onderverdeeld in drie tijdzones van 20 seconden en kan onder de douche gebruikt worden.Het apparaat is spatwaterdicht en ook zeer geschikt voor de mannenhuid.

Na de reiniging wordt een lotion gebruikt om de zuurgraad te herstellen en gebruiken we vervolgens de Zeitgard II 

Dit is een thermisch apparaat dat de huid tot 42 graden verwarmt waardoor de poriën geopend worden, daarna koelen we tot 5 graden waardoor de porién sluiten en het product verzegeld wordt in de huid.Bovendien wordt door de trilling collageen en elastine aangemaakt waardoor de huid dikker en elastischer wordt.

Bij allebei de apparaten zijn bijpassende producten maar ook een aantal andere merken zijn geschikt voor dit succes.Wij informeren graag over de mogelijkheden en hebben een actie bij aanschaf van beide apparaten.

8Y3tiXbow0M