Valmont

Valmont, dat aan de voet van de bergen, aan de rand van het meer van Genève is gelegen, profiteert van een zeer bijzondere geografische ligging. De intact gebleven natuur, het zuivere water en de onvervuilde atmosfeer vormen stuk voor stuk gunstige voorwaarden voor de ontwikkeling en vervaardiging van cosmetische verzorgingsproducten. Wat de natuurlijke rijkdommen die door Zwitserland geboden worden betreft: dit is een echt voordeel dat bijdraagt tot de werkzaamheid van de verzorgingsproducten.

Zo beschikt Valmont, dat aan de voet van de Walliser gletsjers, op een hoogte van meer dan 2000 meter is gelegen, over zuiver, zacht en bijzonder evenwichtig water: het Gletsjerwater. Dit water, dat niet nabehandeld of gewijzigd wordt, verrijkt de formule van de Valmont-lijn. Het heeft een ideaal gehalte aan minerale stoffen, bevordert de uitwisseling tussen de cellen, brengt het celmetabolisme weer op gang en stimuleert het natuurkundige afweersysteem van de huid.

Om het verschijnen van de tekenen des tijds te vertragen, maakt Valmont bij voorkeur gebruik van DNA, dat cosmetische eigenschappen heeft die door intensieve en interessante research aangetoond zijn.

Valmont, dat zich baseert op toepassingen van DNA op medisch gebied, kon aantonen dat deze stof een beschermende en hydraterende werking en een antioxiderende en regenererende activiteit had.

Valmont garandeert dat gebruik gemaakt wordt van HP-DNA van uitzonderlijke kwaliteit, afkomstig uit een specifieke bron (kuit van wilde zalm), en dat deze stof op een gepatenteerde wijze wordt gewonnen.

Omdat de activiteit van RNA die van DNA perfect aanvult en versterkt, bevatten alle Valmont- verzorgingsproducten deze twee essentiële celstoffen, en wel in hun meest actieve vorm.

 

Ga naar de website van Valmont

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties.

Aanmelden

Contactgegevens

Wij zijn gevestigd op:

Brinkstraat 8

6721 WV Bennekom

Telefoon: 0318-417831

 

Plan uw route

Stuur ons een e-mail